DOBRODOŠLI U NAŠ UNIVERZUM!

ROĐENDANSKE PROSLAVE U NAUČNOJ KUHINJICINAUČNE ROĐENDAONICE

Tražite ideje za aktivnosti i igre za rođendan Vašeg deteta koje ima između 5 i 9 godina? Dajte mu najlepši poklon! Iskoristite ovaj dan slavlja da mu otvorite oči za nauku. Nauka koja izlazi iz svojih laboratorija da upozna najmlađe. Da ih nateramo da sanjaju, posmatraju, eksperimentišu, zamišljaju, stvaraju, iznenade Vas (nas)! Rođendanske zabave su dugo očekivani i posebni trenuci za decu. Ovo je prilika za njih da pozovu svoje prijatelje i da se zajedno sa njima dobro provedu u okruženju koje nije igraonica ili vannastavna aktivnost.  Ali, kada ste roditelj, nije uvek lako pronaći ideje za aktivnosti ili igre koje bi zaokupile čitavu grupu dece tokom popodneva kod kuće. Poverite organizaciju rođendana timu NAUČNE KUHINJICE! Sa profesionalnim animatorima je idealno rešenje da se deca zabave u potpunosti. Naši animatori su uz Vaše dete da podrže njegov razvoj i podstaknu njegovu radoznalost.  Upoznajte ga sa čudesnim svetom nauke i njegovim fenomenima. Eksplozivan rođendanski događaj, uzbudljiv i pun zabavnih detalja sa elementima edukativnog karaktera. Deci treba pružiti momente da odrastaju u svetu čarobnjaka. Da avanture budu deo njihovog odrastanja.

TU JE ZA VAS TIM NAUČNE KUHINJICE. NAPRAVITE IZBOR!

Ovakva aktivnost povodom rođendanskih zabava uključuje 4-6 zabavnih naučnih eksperimenata koji omogućuju da priđete fenomenu iz različitih uglova kako biste bolje ilustrovali njegove višestruke aspekte. Obezbeđujemo da viđeni pojmovi budu na dohvat dece i vodimo računa da ih objasnimo na šaren način, a sve u uzbudljivoj atmosferi! Trajanje rođendanskog događaja je 2h, a maksimalan broj dece je 20. Zabava se održava u našim prostorijama.

Eksperimenti privlače svu decu, i dečake i devojčice, bilo da su već ljubitelji nauke ili još uvek nisu. Posle nezaboravnog druženja s našim timom garantujemo da će Vaše dete razbuditi svoju maštu i zakoračiti u svet uzbudljivih naučnih fenomena. 

  1. Eksperimenti su uvek prilagođeni uzrastu i sposobnostima dece
  2. Animatori su profesionalci iz oblasti nauke i pedagogije, obučeni za proslave ovog tipa
  3. Sva deca će imati opremu (mantiliće, zaštitne naočare, po potrebi i rukavice) kako bi se bolje utopila u temu zabavnih eksperimenata
  4. Obezbeđene su pozivnice za proslavu
  5. Sva deca dobijaju mali suvenir aktivnosti
  6. Za neke teme deca idu kući sa kreacijom koju su napravila tokom rođendanske zabave
  7. Rođendansko dete dobija personalizovani poklon od animatora

Kod NAS uspešan rođendan je zagarantovan. Posetite nas i zakoračite u svet mašte zajedno sa nama, učinite da Vaše dete bude deo naučnog tima!

Radujemo se vašem dolasku! 

VAŠA NAUČNA ROĐENDAONICA😊

x